Suomi MMA Cup 2/2019

Viime viikonloppuna käytiin Suomi MMA Cup Loop Martial Artsilla. Crest – PFC:tä oli edustamassa juniori Artur Linner ja enemmän thainyrkkeilyssä kunnostautunut Jenna Roivas.

– 77.1 kg Artur Linner, Crest vs. Atte Lehtonen, Sisu Gym

Artur lähti ottelemaan tyrmäyshakuisesti ensimmäisessä erässä ja meni aika nopeasti hapoille. Tämän jälkeen Artur joutui pari kertaa selälleen ja sieltä nouseminen tuotti vaikeuksia. Matsia kun käytiin pystyssä, niin Artur osui muutaman kerran napakasti, mutta nämä eväät eivät riittäneet vielä voittoon asti.

Arturin debyyttiottelusta tappio, mutta sitäkin enemmän oppia.

Jenna Roivas, Crest – PFC vs. Jenni Kivioja, Sisu Gym

Jenna otti debyytin selvästi kokeneempaa ja meritoitunutta Jenni Kiviojaa vastaan. Ottelussa Jenna teki yksittäisiä hyviä hyökkäyksiä pystyssä ja haki hyvän giljotiinin toisen erän lopussa, Jennin taas tehdessä kaksi alasvientiä.

Jenni löi muutamia hyviä osumia ulottuvalla ja tarkalla oikealla kädellään. Lisäksi oikean jalan potkuilla tuli pari sivuosumaa. Nämä olivat pääosin hyvin ennakoitavissa , mutta puolustuksen tarkkuudessa jäi vielä parantamisen varaa. Painitilaneent olivat melko tasaväkisiä, mutta niissäkin Jenni vei pidemmän korren aktiivisuudellaan.

Jennalta kuitenkin hyvä ottelu EM-2 ja MM-2:sta vastaan!