Maksutavat
Crest-verkkokaupan maksutapana Checkout-verkkomaksut.

Toimitustavat ja -aika
Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia ja Matkahuoltoa. Tilaukset postitetaan tilaajalle 1 - 5 vuorokauden sisällä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. 

Toimituskulut
Toimitamme yli 80 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Alle 80 euron tilauksissa perimme 9,00 euron toimituskulut.

Myyntialue  
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Ulkomaille tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme info(at)crest.fi

Tuotteen palautus  
Tuotteillamme on täysi 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava Crest Oy:n kanssa etukäteen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info(at)crest.fi. Crest Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu Crest Oy:n kanssa.

Tarjous- ja poistuvissa tuotteissa ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset 
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys Crest Oy:hyn, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

Sähköposti: info(at)crest.fi