• REKISTERISELOSTE (GDPR)

    Henkilötietolain (523/99) 10 pykälän mukainen rekisteriseloste

    Rekisterinpitäjä
    Crest Oy
    Läkkisepäntie 20
    00620 Helsinki

    Rekisterin nimi
    Crest asiakasrekisteri

    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

    Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

    Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

    Henkilötietojasi vastaanottavat:

    - yrityksemme ja sen työntekijät
    - maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
    - kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle - tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
    - tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
    - IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

    Säilytämme henkilötietojasi:

    - verkkokaupassa viiden vuoden ajan
    - sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
    - kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

    Sinulla on seuraavat oikeudet:

    - oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
    - oikeus tietojen oikaisemiseen
    - oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
    - oikeus vastustaa käsittelyä
    - oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
    - oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

    Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

    Rekisterin tietosisältö
    Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero,, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestejä.

    Säännönmukaiset tietolähteet
    Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

    Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

    Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille

    Rekisterin suojauksen periaatteet
    Rekisterin pitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.