home

Crest Oy is a Finnish company founded in 2008.

Crest_Ville_Aalto

Crest imports and sells high quality combat sports equipment, primarily for Muay Thai, kickboxing, boxing and Mixed Martial Arts.

We have a very close and stable relationship with our manufacturers which enables us to have effective product development and branding products for various clients depending on the purpose.

For our product development, we highly value our client’s feedback and take into consideration any opinions and suggestions.

We work in cooperation with different combat sports athletes.

© 2018 Crest Oy

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uusi ammattimaisuuteen panostava Crestin kamppailusali rakenteilla

Logo Suomalaisen kamppailu-urheilutuotteen Crest – Professional Fighting Gearin rinnalle rakennetaan uusi kamppailusali, joka kantaa nimeä Crest – Professional Fighting Center. Toimintaa lähtevät pyörittämään Mikko Blom ja Ari Pitkänen. Lisäksi BJJ:n päävalmentajaksi on nimetty Jyri Manninen. Kamppailusalin tavoitteena on panostaa vahvasti ammattimaisuuteen ja tätä kautta myös kilpailumenestykseen muodostumalla Suomen menestyneimmäksi kamppailusaliksi: Thainyrkkeilypuolta lähtevät vetämään Mikko Blom (3 * SM-1) ja Ari Pitkänen (ISKA-liiton ammattilaisten Euroopan mestari ja moninkertainen amatöörien arvokisamitalisti). BJJ-puolen päävalmentaja Jyri on saavuttanut ottelu-urallaan useita arvokisamitaleja, joista parhaimpana saavutuksena voidaan pitää NO-GI säännöillä oteltua maailmanmestaruutta mustavöisten Master-sarjassa. Hänelle on myös myönnetty mustavyö Demian Maian toimesta. Crestin kamppailusalin tavoite on kouluttaa valmentajia säännöllisesti ja hakea heille oppia myös muilta saleilta. Lisäksi salilla on tarkoitus järjestää leirityksiä säännöllisesti. Salin toimintaan on tarkoitus kehittää managerointiosaamista, jonka kautta luodaan hyvät suhteet ulkomaalaisiin organisaatioihin. Lisäksi salilla aiotaan panostaa alusta asti myös psyykkiseen valmennukseen, josta vastaa psykologi Jaana Blom. Hän on myös saavuttanut thainyrkkeilyssä PM-kultaa. Jaana osallistuu myös thainyrkkeilyvalmennukseen. Sali aloittaa pientä toimintaa jo toukokuun alussa, jolloin saliin perustaan Crestin kamppailutarvikekauppa. Alkeiskurssilla aloittavat BJJ (4.5.2015) ja thainyrkkeily (5.5.2015). Tällä hetkellä Crest kuitenkin pyörittää thainyrkkeilyn alkeiskurssia ensimmäistä kertaa Vantaalla, Tikkurilan Urheilutalolla. Viralliset avajaiset ovat syksyllä, jolloin olisi tarkoitus aloittaa myös vapaaottelu. Kyseiseen pestiin etsitään edelleen osaavaa ja motivoitunutta päävalmentajaa. Facebook: www.facebook.com/crestpfc